Nieuws

GroenLinks Amstelveen stelt vragen over groei Schiphol

GroenLinks Amstelveen heeft kritische vragen gesteld aan het college van B&W over Schiphol. Amstelveen is één van de belanghebbenden van Schiphol die binnenkort advies uitbrengen over de mogelijke groei van de luchthaven. GroenLinks wil weten hoe de wethouder zich op belangrijke punten gaat opstellen en bepleit een einde aan de groei van Schiphol, omdat de partij nog meer overlast in Amstelveen niet acceptabel vindt.

Lees verder

Praat mee over wonen in P60

Op donderdag 8 november is de kwartaalborrel van GroenLinks Amstelveen in P60. Dit keer praten we, met inwoners van Amstelveen, specifiek over het thema ‘huisvesting’, een van de grootste uitdagingen voor onze gemeente. Vanaf 19.00u zijn de raadsleden van GroenLinks  aanwezig om het gesprek aan te gaan en te horen wat de Amstelvener denkt over dit thema.

Lees verder

GroenLinks blij met extra peuterplaatsen in College Uitvoeringsprogramma

In de afgelopen week is in de drie raadscommissies van de gemeenteraad de eerste ronde geweest van de behandeling van de plannen van het college van B&W voor de komende vier jaar. Daarbij gaat het met name om het College Uitvoeringsprogramma 2018 – 2022 en de Programmabegroting 2019. Op woensdag 7 november aanstaande volgt het belangrijkste debat van het jaar in de gemeenteraad, de algemene beschouwingen.

Lees verder

Dankzij GroenLinks de Griffioen weer op Amstelveense Cultuuragenda

In het culturele folderpakket van de gemeente Amstelveen ontbrak dit jaar Cultuurcentrum Griffioen. Naar aanleiding van vragen van GroenLinks heeft de wethouder samen met twee raadsleden van GroenLinks een bezoek aan deze instelling gebracht en toegezegd de Griffioen voortaan mee te nemen in de Amstelveens Cultuuragenda.

Lees verder

Pagina's