Stieneke Kruijer

Raadslid

Geen cijfers, maar mensen!

Ik ben in maart 2014 gekozen tot raadslid van GroenLinks in Amstelveen. Als onderdeel daarvan ben ik ben van de commissie Burger en Samenleving.

Sinds acht jaar ben ik betrokken bij de politiek van Amstelveen, de eerste zeven jaar als burgerraadslid en het laatste halfjaar als raadslid. Als burgerraadslid was ik onderdeel van de commissie Burger en Samenleving, maar nam niet deel aan de raadsvergaderingen. Als raadslid zit ik nog steeds in de commissie B&S, maar voer nu ook de politieke discussie in de raadsvergadering over onderwerpen behorende bij B&S en stem mee op beslismomenten. 

Ik woon vanaf 1984 in Amstelveen. Mijn twee kinderen zijn hier op school gegaan en hebben op Amstelveense sportclubs gezeten. Ikzelf ben jarenlang actief betrokken geweest bij de vrouwenbeweging in Amstelveen (Het Vrouwenhuis), maar heb ook voor allerlei organisaties vrijwilligerswerk gedaan. 

Ik ben scheikundige en heb op het KKC scheikundelessen gegeven. Momenteel ben ik verbonden aan Inholland, dependance Amstelveen. Daar leid ik studenten op tot tweedegraads scheikundedocent.